Voor werkzoekende

0320WERKT helpt je bij het vinden van werk dat past bij jouw vaardigheden. Er wordt gekeken naar waarin jij goed bent, zoals klantgerichtheid, communiceren, leidinggeven, enzovoorts. Dat levert een vaardigheidsprofiel op en dat matchen we de vacatures. Dit is hele andere manier van matchen dan louter gebaseerd op je cv.

Hieronder staan alle vaardigheden die meewegen voor het profiel. Over welke vaardigheden beschik jij? Je kunt er maximaal tien aanklikken.

Vacatures

Na inschrijving krijg je een account. Daarmee kun je op de website 21 vragen beantwoorden die van toepassing zijn op jou.

Heb je alle vragen beantwoord? Dan wordt er op basis van jouw antwoorden een vaardigheidsprofiel gemaakt. Dat profiel wordt gebruikt voor de matching met de vacatures. Je krijgt dus alléén de vacatures te zien die bij jouw profiel passen!

Opzoek naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan!

Vaardigheden

Fysiek werk

Ben je sterk en houd je van aanpakken? Je beschikt over doorzettingsvermogen want je geeft niet snel op en als het erg druk is houdt jij je hoofd koel.

Klantgericht

Je biedt snel hulp aan je klant, ook op eigen initiatief zonder dat er om gevraagd wordt. Je neemt klachten serieus en wilt dat ze snel en goed worden afgehandeld.

Accuraat

Je bent een Pietje Precies en zet graag de punten op de i. Nauwkeurig en zorgvuldig wil je kwaliteit afleveren; je kijkt altijd bent kritisch naar wat er gebeurt.

Resultaatgericht

Je hebt doorzettingsvermogen en gaat altijd recht op je doel af. Je bent vindingrijk en ziet overal oplossingen. Je durft beslissingen te nemen en hakt knopen door.

Creativiteit

Je komt altijd met ideeën en oplossingen. Je denkt buiten The Box en ziet kansen buiten de kaders. Je levert bijdragen aan nieuwe werkwijzen of nieuwe toepassingen.

Plannen en organiseren

Je werkt zorgvuldig en efficiënt. Je kijkt vooruit en je ziet mogelijke knelpunten. Je kunt snel schakelen en je houdt voortdurend de vinger aan de pols.

Kwaliteitsgericht

Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk en je voert taken zorgvuldig en aandachtig en is je aandacht gericht op het voorkomen van fouten.

Samenwerking

Je wilt met anderen samenwerken om je doelen te bereiken. Je kunt goed luisteren en je toont betrokkenheid. Je deelt je ideeën en vragen met collega’s.