Ik zoek personeel

Goede medewerkers zijn belangrijk voor bedrijven. Maar hen vinden is niet gemakkelijk. 0320werkt brengt daar verandering in. Hoe? Wij kijken naar de vaardigheden die vereist zijn voor de job. Opleidingsniveau, leeftijd en werkervaring laten wij buiten beschouwing. Dit voorkomt dat kandidaten die wél de juiste vaardigheden hebben worden uitgesloten!

0320werkt stap-voor-stap

0320werkt - stap 1
1 Profiel aanmaken

Werkzoekenden maken een profiel aan en beantwoorden vragen over hun vaardigheden.

0320werkt - stap 2
2 Vacature plaatsen

Een bedrijf plaatst een vacature in de werkgeversportal en geeft aan welke vaardigheden het belangrijkst zijn voor het uitvoeren van de functie.

0320werkt - stap 3
3 Matchen op vaardigheden

Op basis van het zoekprofiel van de werkzoekende gaat de 0320werkt Matchingtool aan het werk en vindt uitsluitend passende functies. Dus solliciteren er alleen geschikte personen.

0320werkt - stap 4
4 Toelichten van vaardigheden

Werkzoekenden reageren niet met een standaard-CV maar met een competentie-CV, waarin minimaal twee competenties worden toegelicht.

0320werkt - stap 5
5 Sluitingsdatum

Iedereen met gelijke kansen hebben, dus krijgt de werkgever op de sluitingsdatum alle reacties tegelijk.

0320werkt - stap 6
6 Selectie en uitnodigen

Daarna kan de werkgever in het 0320-dashboard mensen uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Als bedrijf opzoek naar werknemers die competitief vaardig zijn?

Competenties

Fysiek werk

Ben je sterk en houd je van aanpakken? Je beschikt over doorzettingsvermogen want je geeft niet snel op en als het erg druk is houdt jij je hoofd koel.

Klantgericht

Je biedt snel hulp aan je klant, ook op eigen initiatief zonder dat er om gevraagd wordt. Je neemt klachten serieus en wilt dat ze snel en goed worden afgehandeld.

Accuraat

Je bent een Pietje Precies en zet graag de punten op de i. Nauwkeurig en zorgvuldig wil je kwaliteit afleveren; je kijkt altijd bent kritisch naar wat er gebeurt.

Resultaatgericht

Je hebt doorzettingsvermogen en gaat altijd recht op je doel af. Je bent vindingrijk en ziet overal oplossingen. Je durft beslissingen te nemen en hakt knopen door.

Creativiteit

Je komt altijd met ideeën en oplossingen. Je denkt buiten The Box en ziet kansen buiten de kaders. Je levert bijdragen aan nieuwe werkwijzen of nieuwe toepassingen.

Plannen en organiseren

Je werkt zorgvuldig en efficiënt. Je kijkt vooruit en je ziet mogelijke knelpunten. Je kunt snel schakelen en je houdt voortdurend de vinger aan de pols.

Kwaliteitsgericht

Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk en je voert taken zorgvuldig en aandachtig en is je aandacht gericht op het voorkomen van fouten.

Samenwerking

Je wilt met anderen samenwerken om je doelen te bereiken. Je kunt goed luisteren en je toont betrokkenheid. Je deelt je ideeën en vragen met collega’s.